Venecijanski filmski festival: Stigli Dženifer Lopez i Ben Aflek

10.09.2021. | 11:42

Na Venecijanskom filmskom festivalu večeras će biti prikazan film “The Last Duel”, a tim povodom u četvrtak je u Veneciju stigao jedan od zvijezda filma Ben Aflek, u društvu svoje djevojke Dženifer Lopez.

Film reditelja Ridlija Skota napisao je Ben Aflek  sa svojim dobrim prijateljem Metom Dejmonom, a obojica u filmu glume pored Adama Drajvera i Džodi Komer.
Par je viđen kako se ukrcava na privatni taksi brod. Zaštićeni maskama za lice, Ben i Dženifer izgledali su kao i uvijek glamurozno.

Ben je bio obučen u crno od glave do pete, uz nezaobilazni ruksak na leđima, a Dženifer je Venecijom kročila i plovila u bijeloj čipkastoj haljini, noseći ono najpotrebnije u maloj crnoj torbici.
Kad su isplovili, s lica su maknuli zaštitne maske. Dobro raspoloženi, oboje su kroz sunčane naočale virili iz kabine taksi broda.
Aflek i Lopez svoju su vezu službeno priznali na Instagramu u julu za njen rođendan, objavom fotografije s jahte na kojoj se ljube.
Lopez i Afleck svoju su prvu romansu započeli 2002. godine, nakon što su se upoznali na snimanju filma “Gigli”. Zaručili su se tog novemra, a potom u septembru 2003. odgodili vjenčanje samo nekoliko dana prije dogovorenog datuma. Na kraju su u januaru 2004. raskinuli zaruke.