Uskoro snimanje epskog spektakla: Kristijan Bejl u glavnoj ulozi filma “Janjičar”?

Režiser “Dare iz Jasenovca” Gaga Antonijević uskoro počinje snimanje epskog spektakla “Janjičar” u kojem će glavnu ulogu navodno igrati Kristijan Bejl.

“Kristijan je već prihvatio ulogu u budućem filmskom hitu, čije je radnja smještena pred kraj 17. vijeka, dok su pregovori sa Šeron na samom početku. Ona bi trebalo da igra Bejlovu majku, iako je starija od njega samo 16 godina, to se uklapa u Gaginu viziju lika, jer su u to vrijeme djevojke mlade rađale”, navodi izvor informera.

“Već 20 godina radim na scenariju za film “Janjičar” i to zajedno sa Kristijanom Bejlom. On je nedavno završio snimanje jednog filma u Australiji i sada čekam da mi javi datum kada bi mogao da krene sa radom na ovom projektu”, istakao je Antonijević.

Snimanje filma bi trebalo da počne sljedeće godine na lokacijama u Turskoj i Srbiji.

“Bejl bi trebalo da igra Srbina kojeg Turci odvode u Instanbul, gde postaje paša u njihovoj vojsci. U jednom trenutku ga sultan vraća u Srbiju u rodni kraj, da zajedno sa turskom vojskom uguši bunu koju su Srbi digli. Tu kreće njegov sudar s prošlošću. Tada će biti u velikoj moralnoj dilemi šta da uradi”, otkriva režiser.

Bejl je, inače, oženjen Srpkinjom, šminkerkom Sandrom Blažić s kojom ima kćerku.

Ostavite komentar: