Uraganke testirane na koronu! Šta očekuju i čemu se nadaju Ksenija, Sanja i Ivana

20.05.2021. | 20:41

Nakon vijesti da je muzičar grupe “Dadi og Gagnamagnid”, koji predstavlja Island na “Evroviziji”, kao i predstavnik Holandije na pomenutom takmičenju pozitivan na korona virus, oglasio se i PR grupe “Hurricane”.

“Djevojke se osećaju sjajno. Euforične su jako, malo su pod tremom, ali to je ona trema koja je pozitivna i uvijek dobrodošla. Spremne su za nastup, cijeli tim je uz njih. Prije neki dan im je kao podrška došla Marija Šerifović, a danas im se pridružio i Nemanja Antonić, koji je pisao muziku za pjesmu. Takođe, u Roterdamu sa djevojkama je kao podrška i Darko Dimitrov, koji je sa Nemanjom radio muziku za “Loco Loco”. Ono što znam je da one jedva čekaju da izađu na scenu i sigurna sam da će dati sve od sebe da zablistaju”, rekla je Ana Antonić, PR menadžer grupe.
Kada je u pitanju zdravstveno stanje djevojaka, Ana je otkrila da su djevojke odlično i da se sve delegacije testiraju na 48 sati na koronavirus, a da u Areni moraju da mijenjaju maske na svakih sat i po vremena.
Ipak, ono što svi očekujemo jeste da sjajna trojka uđe u finale.
“Ono što očekuju i čemu se nadaju Ksenija, Sanja i Ivana, kao i svi mi, jeste da prođu u finale, pa poslije kako bude, neka bude”, kaže Ana za Srbiju danas.