U toku snimanje nove sezone serije “Senke nad Balkanom”: Dragan Bjelogrlić otkrio šta očekuje publiku

Dragan Bjelogrlić, Andrija Kuzmanović, Marija Bergam i Srđan – Žika Todorović snimali su jednu od glavnih scena u drugoj sezoni popularne serije “Senke nad Balkanom” u Topčiderskoj kasarni u Beogradu.

–Na setu je uvijek oko 70 ljudi koji čine ekipu, ali danas nas nema mnogo, glumaca nije bilo mnogo, nas četvoro ili petoro. Kasarnu smo odabrali jer nam, kao i u prvoj sezoni, igra enterijer i mrtvačnicu. Generalno je teško jer nekako i cijela ekipa i ja se dogovorimo da ćemo pokušati da pomjerimo granice i prevaziđemo sami sebe. Od produkcionih uslova, pa do toga kako to snimiti za uvijek mali broj dana i uvijek nedovoljno sredstava. Prosto, naviknete se na to, ali kada postavite visoke ambicije, s tim se uvijek susrećete. Mi smo tek na pola, a već smo svi mrtvi umorni – dodaje Bjelogrlić kroz smijeh.

Glavni likovi će se u novoj sezoni susresti sa različitim opterećenjima:

– Ovi naši likovi u “Senkama” su svi granični, malo na tamnoj, malo na svijetloj strani. Tako da otprilike ono što krasi seriju je da tu ne postoje klasični negativci niti klasični pozitivci. Ipak, svakako će inspektori biti na pravoj strani-kaže Bjelogrlić.

 

Izvor:(expresstabloid.ba)

Ostavite komentar: