U “igri” 600 miliona dolara: Mnogi su zainteresovani za otkup novog filma o Džejms Bondu VIDEO

25.10.2020. | 18:20

Epl, Netflix i drugi striming servisi zainteresovani su za otkup filma “No Time to Die”, najnovnijeg ostvarenja o Džejms Bondu koje je trebalo biti prikazano u aprilu ove godine.

MGM, studio koji potpisuje produkciju filma, navodno je izgubio približno 50 miliona dolara zbog pomjeranja premijere ovog filma. Uprkos velikom finansijskom gubitku, portparol MGM tvrdi kako nemaju namjeru prodati film.

“Ne želimo komentarisati glasine. Film nije na prodaju. Premijera je pomjerena za april 2021. godine jer želimo omogućiti filmoljupcima da u ovom ostvarenju uživaju na najbolji mogući način – u kinima”, kratko je prokomentarisao portparol MGM za Variety.

Paramount, Sony i druge velike produkcijske kuće već su zaradile desetine miliona tako što su striming servisima prodali neka od najnovijih ostvarenja.

Međutim, nekolicina izvora tvrdi kako se ipak razmatra opcija prodaje filma te kako su već pokrenuti neki pregovori. Prema ovim tvrdnjama, MGM vrijednost filma procjenjuje na 600 miliona dolara, piše Klix.