Triki prekinuo koncert na Nišvilu: “Demoni su izbili baš kad ne treba” VIDEO

Jedan od najiščekivanijih izvođača Nišvila, Triki, prekinuo je sinoć koncert na Niškoj tvrđavi, a direktor festivala Ivan Blagojević rekao je na završenoj koferenciji za medije da je u pitanju “osoba sklona autodestrukciji iako je sjajan umjetnik” i da su za sve “krivi njegovi demoni”.


“Demoni koji prate nekadašnjeg člana grupe Massive Atack izbili su baš u trenutku kada ne treba. Napravio nam je i dobar i loš publicitet uskraćivanjem ovog koncerta. Najviše mi je žao benda, naročito pjevačice kojoj se plakalo. Ovakvu atmosferu su samo mogli da požele. Tražio je mrak, odradio dio koncerta, povukao bend sa bine, pitao sam o čemu se radi, rekli su mi da je to dio šoa. Poslije nastavka samo je bend nešto radio, on se vratio u bekstejdž” rekao je Ivan Blagojević.

Najvjerovatnije će od agencije koja zastupa britanskog muzičara tražiti novog izvođača koji će “kao kompenzacija” nastupiti sljedeće godine na 30. Nišvilu.

Blagojević je zaključio da neće biti odmora već da će kampanja za 30. jubilarni Nišvil krenuti krajem oktobra.

Još je najavio da će sljedeće godine pokušati da dovedu neke od najboljih svjetskih džez muzičara, ukoliko budu imali veći budžet nego ove godine, navodi “Telegraf”.

Ostavite komentar: