Trenutno snima novi “Matrix”: Popularni glumac iznenadio novim imidžem

Godine 1999. Kjano Rivs glumio je prvom filmu trilogije “Matrix”. Tada se pojavio kao 36-godišnjak s urednom kratkom frizurom.

U međuvremenu je s počeo nositi dugu kosu koja je postepeno postala njegov zaštitni znak. Ovih dana iznenadio je znakovitom promjenom imidža koja je pokupila sve pohvale

Ovih dana snimljen je u Berlinu, u kojem je smještena produkcija četvrtog “Matrixa”, u čijoj će se glavnoj ulozi ponovno naći Rivs.

Za ulogu je ovaj 56-godišnjak ošišao svoju dugu kosu na skroz kratku frizuru te time istovremeno izbrisao nekoliko godina s lica. Novim izgledom svi su oduševljeni, a posebno njegova partnerka, 46-godišnja umjetnica Aleksandra Grant.

Aleksandra je sa svojim odabranikom već neko vrijeme u glavnom njemačkom gradu te ga odvozi na snimanje i dolazi po njega. Na jednom takvom rastanku zaljubljene golupčiće snimili su dežurni fotoreporteri, a fotografije su brzo obišle svijet.

Romantični Rivs nije se suzdržavao pred okupljenima te je svoju Aleksandru strastveno poljubio kroz prozor automobila.Ostavite komentar: