Tragičnu vijest potvrdili njegovi roditelji: Sin poznatog muzičkog para preminuo u 21. godini

28.10.2021. | 10:04

Denis Teofikov sin je poznatog muzičkog para iz Bugarske, preminuo je u 21. godini, a tragičnu vijest saopštili su njegovi roditelji i kolege sa kojima je sarađivao.

Denis je karijeru gradio snimajući duete sa pojedinim kolegama. Uzrok smrti još uvijek nije poznat, a koleginica Lorena na društvenoj mreži Instagram, oprostila se od mlade zvijezde.

“Sa 21 godinu napustio nas je jedan od najboljih mladih izvođača muzičke kompanije “Painer” – Denis Teofikov. Pjevač će nam zauvijek ostati u srcu kao mlad i beskrajno talentovan dječak koji je nakratko postao idol za publiku i uspio da svojom harizmom i ukupnim hitovima dominira publikom, a pozornica je bukvalno blistala kod god se našao na njoj”, napisala je Lorena na svom Instagram profilu.

Muzička kompanija za koju je snimao takođe se oprostila od Denisa potresnim riječima.

“Uvijek ćemo se sjećati energije koju je unosio u sve što je radio, a posebno u muziku, energiju koju je davao svima nama. S velikom tugom rastajemo se s vama, Denis Teofikov, ali zauvijek ostajete u našim srcima! Počast vašem sjećanju”, piše Magazin Novosti.