Svi jedva čekaju finale: Uskoro izlazi kraj serije “La Casa de Papel”

Ostalo je još malo više od 72 sata do 3. decembra, kada će na Netfliksu premijerno bititi prikazane epizode posljednje sezone španske hit serije “La Casa De Papel”.

Kako bi malčice zagolicali maštu fanova, ali i u isto vreme ih i zaintrigirali, producenti serije su na zvaničnoj stranici na Instagramu objavili nazive posljednjih pet epizoda.

Nazivi poslednjih pet epizoda su sljedeći:

Episode 6 – Válvulas de Escape

Episode 7 – Ciencia Ilusionada

Episode 8 – La teoría de La elegancia

Episode 9 – Lo Que Se Habla En La Cama

Episode 10 – Una Tradición Familiar

Sudeći po nazivima svake od epizoda, fanovi su već uveliko sastavili teoriju, odnosno kako bi mogao da bude kraj serije.

Na fotografiji koja najavljuje 6. epizodu nalazi se jedna od članova bane, Rio. S obzirom da u ruci ima oružje i da mu je izraz lica veoma zabrinut, a epizoda se zove “Ventil za bijeg“, fanovi očekuju da već u samom startu ekipa pljačkaša pribjegvala “planu Rim“.

S obzirom na to da su na fotografiji koja najavljuje 7. epizodu Profesor i njegov brat Berlin, koji je poginuo na kraju druge sezone, ova epizoda će više biti skoncentrisana na flešbekove odnosno, na prošlost kada su Berlin i Profesor planirali pljačku.

Već u 8. epizodi se po fotografiji može zaključiti da banda uveliko slavi, jer se nalaze u prostoriji gdje se topi zlato – što možda znači da su ostvarili svoj cilj.

Deveta pizoda makar po naslovu govori da se opet vraćamo u prošlost, ali ovog puta tema je odnos Profesora i Lisboe, odnoso bivše inspektorke Rakel.

Deseta epizoda, kako po fotografiji, tako i po naslovu najviše je zaintrigirala sve fanove koji su ostali potpuno zbunjeni.

Ostavite komentar: