Sramežljivi Ražeš! Glumac iz “Teorije velikog praska” ima “debeo” saldo u banci

28.08.2020. | 16:30

Kunal Najar je najpoznatiji je po ulozi sramežljivog Ražeša Kutrapalija u popularnoj seriji “The big bang theory” ili kako je kod nas prevedena – “Teorija velikog praksa”.

Međutim, ono što možda niste znali da ovaj glumac ima itekako saldo u banci.

Ovaj britanski glumac, 2015. i 2018. godine pojavio se na Forbsovoj listi najplaćenijih, odnosno zauzeo je treće mjesto. Najar, koji je rođen u Londonu, 2015. i 2018. godine našao se na trećem mjestu jer je tih godina zaradio 20 miliona dolara. Kako nije radio samo na ovoj seriji, već je učestvovao i u drugim projektima, njegovo bogatstvo ove godine je “poraslo”. Danas se ono procenjuje na 45 miliona dolara, prenosi britanski Ekspres.

Kako prenosi portal, po epizodi u seriji “Teorija velikog praska” zarađivao je oko 800.000 dolara, što bi bilo oko 18 miliona dolara godišnje. Pred kraj serije zarađivao je više od 20 miliona dolara po sezoni, što ga čini jednim od najplaćenijih glumaca na svijetu.

Budući da je i pisac, Najar je na svoju neto vrednost dodao i objavljivanjem knjige “Da, moj naglasak je stvaran: I još nekoliko stvari koje vam nisam rekao u 2015. godini”. Takođe je poznato da je radio na predstavama i bio je koautor “Cotton Candy”, predstave koja je bila veliki hit u Indiji. Studirao je ekonomiju, ali je u slobodno vrijeme išao na časove glume.

Odlučio se za glumačku karijeru nakon što je osvojio nagradu na American College Theatre Festivalu. Prvu ulogu je imao 2004. godine u filmu S.C.I.E.N.C.E, a pojavio se u NCIS 2007. godine. Iste godine dobio je ponudu za ulogu Ražeša u “Štreberima” i ostalo je istorija. Pojavio se u 12 sezona, odnosno 279 epizoda, uz Džonija Galeckija (Leonarda Hofstadtera), Džima Parsonsa (Šeldona Kupera) i Sajmona Helbegra (Hauarda Volovica).

Dok je bio dio ove popularne serije, glumio je i u brojnim filmovima. U oktobru 2019. godine on i njegova supruga, glumica Neja Kapur, kupili su kuću u Los Anđelesu za 7,5 miliona dolara. Takođe su imali i kuću u Holivud Hilsu koju su oglasili za prodaju i to za “samo 4 miliona dolara u junu 2020. godine”.

Prema pisanju portala cheatsheet.com, Najar i ostale njegove kolege pristali su da im se smanji plata, kako bi i ostali glumci na seriji mogli više da zarade po epizodi. Osvrćući se na svoj lik jednom prilikom je rekao: “Vraćam se unazad i stvarno vidim kako sam se u početku toliko trudio, mogu da pogledam svoje nastupe i kažem da sam zaista želio da svaka šala upali. Poslie sam se opustio, vjerovao u te riječi i intuiciju”.