Spremaju koncert u njegovu čast: Članovi “Riblje čorbe” neće prisustvovati kremaciji Aleksića

Članovi legendarnog rok benda ”Riblja čorba” saopšili su večeras da sutra zbog pogoršane situacije u vezi sa korona virusom neće prisustvovati sahrani njihovog osnivača Miše Aleksića, dodajući da će održati koncert u njegovu čast kada prođe pandemija.

”Teško je naći nekog ko Mišu voli više od nas. I ne možemo da se pomirimo s tim da ga više nema. Znamo da je Miša umro od posljedica podmukle i nevidljive bolesti. Umro je nepotrebno. Znamo da nije potcjenjivao ovo zlo. Nosio je masku i čuvao se. Kovali smo planove za budućnost za koju smo vjerovali da je imamo””, poručili su članovi benda na Fejsbuku.
Oni navode da je ”zlo zvano korona virus i dalje među nama, više nego ikada i da zato smatraju obavezom da saopšte da neće u sredu prisustvovati kremaciji”.
”Vjerujemo da ni Miša ne bi dozvolio da se ugrozi bilo čije zdravlje, bilo čiji život. Kad ova pošast prođe zajedno ćemo ožaliti našeg i vašeg Mišu koncertom u njegovu čast. Budite odgovorni i zdravi. Voli vas Riblja Čorba”, navodi se u objavi na Fejsbuku.


Ostavite komentar: