Spektakl sa 50 muzičara na sceni: Zdravko Čolić sa sinfonijskim orkestorm u Banjaluci

Neprikosnovena muzička zvijezda na Balkanu i najveće ime domaće pop muzike Zdravko Čolić tokom ljeta nastupiće širom regiona, a za jul planiran je koncert sa sinfonijskim okrestrom u Banjaluci, a potom i u Opatiji.

Čolić će 9. jula nastupiti na Banja Luka Fest-u, kada će premijerno izvesti program sa simfonijskim orkestrom – sa 50 sjajnih muzičara na sceni.

Zajedno sa instrumentalnim solistima novosadskog Big benda i orkestra opere SNP Čolić će izvesti najveće hitove u novim aranžmanima koje potpisuje dirigent Fedor Vrtačnik a samo neke od njih su “Produži dalje”, “Gori vatra”, “Ljubav je samo riječ”, “Ti si mi u krvi”, “Noć mi te duguje”, naveli su organizatori.

Produkcijski tim saopštio je da je za 16. jul zakazan koncert u Opatiji – dragulju Kvarnera.

“Opatijski koncert pokazuje veliku ljubav i posebnu vezu Čolića i njegove publike u Hrvatskoj, a tome svakako u prilog ide činjenica kako je prošlo čak nekoliko godina od njegovog posljednjeg nastupa na Ljetnjoj pozornici”, naveli su producenti.

Organizatori su najavili i da se Čolić na jesen vraća koncertnim spektaklima u arenama i koncertnim halama širom regiona.

Podsjećaju da će koncerti u Republici Srpskoj i Hrvatskoj uslijediti nakon uspješne američke turneje, i koncerta u Bečeju, održanog proteklog vikenda pred više od 40.000 gledalaca, što je bilo samo zagrijavanje za muzičke spektakle koje Čolić sprema ovog ljeta.

Koncerti u Banjaluci i Opatiji rasprodati su mjesec dana pred njegov nastup.

Ostavite komentar: