Sahranjen Nenad Nenadović: Porodica i prijatelji se oprostili od slavnog glumca

27.09.2021. | 18:47

Glumac Nenad Nenadović sahranjen je 27. septembra u Aleji zaslužnih građana na Novom Groblju u Beogradu.

Neutješna supruga Snežana i ćerke Jana i Mina nisu mogle da zadrže suze, za Nenadovićem, koji ih je prerano napustio. Ćerki Jani je čak pozlilo u jednom trenutku , te su joj najbliži dali vodu kako bi došla sebi, a tješio ju je i momak, glumac Ljubomir Bulajić.

Nenadovoj majci Živki, takođe je pozlilo kada je krenula povorka ka groblju. Nakon što je glumac sahranjen, njegova supruga je ćerkama samo prošaputala “Dobro je”, a njih tri bile su sve vrijeme u zagrljaju.

Na vječni počinak Nenada Nenadovića su ispratile mnogobrojne kolege, porodica i prijatelji, među kojima su bili: Milica Milša, njen suprug Žarko Jokanović, Svetislav Goncić, Sandra Bugarski, Đorđe Stojković, Milan Kalinić, Andrija Milošević, Nikola Kojo, Miki Damjanović, Milan Karadžić, Dejan Lutkić, Boda Ninković, Dragan Petrović Pele, Viktor savić i drugi.

Slobodan Boda Ninković, koji je bio Nenadov kum, na sahrani je održao potresan govor.

“Kume moj, ovo jeste trenutak bola, koji podrazumijeva tugu, al to osjećanje nije ništa jače od onih divnih lijepih uspomene, naše zajedničke sreće, ushićenja i to je sve, zato što je i jedna i druga emocija sastavni dio života, kao i ovaj trenutak. Ovo nije neočekivano, samo možemo da se ljutimo, što je došlo brzo, to je takođe dio života. Ko razumije život, a ti si ga apsolutno shvatio, zna da je život vrlo prosta stvar, treba samo poštovati prirodu, zakone, treba slušati svoju dušu, ti si to i činio.

Iz toga nema razloga više za tvoju brižnost, koja je prije svega bila zbog tvojih najbližih. Kume moj, briga ovde prestaje, a Snežana, Jana i Mina su dobili dovoljno tebe i naučili kako da idu dalje. Kume, biće sve dobro, kao što si znao često da kažeš. Neka ti je laka zemlja – rekao je Ninković u svom govoru, prenosi Telegraf.

Prije sahrane, održana je komemoracija na sceni “Aleksandar Popović” u Teatru Vuk, na kojoj su kolege ispričale zanimljive anegdote, podsjetile nas na njegov bogat glumački opus i oprostile se od svog voljenog Neše.