Rambo poziva fanove da snime spot za njegovu pjesmu: Samo naprijed, obradovaćete me

Alternativni muzičar Rambo Amadeus pozvao je svoje poštovaoce da snime spot za njegovu uživo često sviranu pjesmu “FAP mašina”.

“Zanimljivo je, na primjer, da nikad nisam snimio studijsku verziju, ni spot za ovu pjesmu. Evo, ako neko od vas želi da snimi spot – sebe kako se zeza uz zahuktalu FAP mašinu, samo naprijed, obradovaćete me”, poručio je Rambo Amadeus na svojoj zvaničnoj fejsbuk strani.
Gitarista i pjevač je istakao da je pjesmu “svirao na skoro svakom koncertu”, da vjeruje da ima “snimljenih bar 300 verzija”, koje bi “jednog dana valjalo skupiti sve na gomilu”. Kao “muzički najtemperamentniju”, Rambo je izdvojio izvođenje “FAP mašine” sa Bir festa u Beogradu, “od prije koju godinu”, koju je nedavno postavio na jutjub.
Za “FAP mašinu”, u kojoj ga prate basista Miroslav Tovirac i bubnjar Igor Malešević, uz gostujuću pjevačicu Bojanu Stamenov, Rambo kaže da zvuči “kao da ste na leđima raspojasanog krilatog zmaja, koji mlati krilima, bljuje vatru, ali ljeti veoma precizno, kao samonavodeći projektil”.
“Uvijek se zapitam da li je ovakvu furioznost uopšte moguće ponoviti. I Stamenov pohvaljujem pred strojem, čiji prateći vokal daleko nadilazi prateći, pa mu ja tu dođem ko prateći. Prilično sam srećan što gitara, pored ovih virtuoza – zvuči sasvim ubjedljivo. Stvarno jedinstven snimak”, ocijenio je muzičar.

Ostavite komentar: