Radosna vijest za ljubitelje ovog hita: Objavljen trejler za novu verziju serije La Kasa de Papel VIDEO

22.01.2022. | 12:23

Serija La Kasa de Papel jedna je od najgledanijih Netfliksovih ostvarenja svih vremena, a sada stižu sjajne vijesti za sve ljubitelje ovog hita.

Naime, na iznenađenje brojnih fanova diljem svijeta, korejski Netfliks je objavio uzbudljivi tizer korejskog rimejka ove popularne priče.

Originalna serija prati Profesora i skupinu kriminalaca koji su se udružili kako bi uspješno odradili pljačku vijeka i to u stilu Robina Huda: Skupina ljudi na rubu društva nadmudruje vladu u potrazi za boljim životom, slobodom i parama.

Korejski Netfliks juče je otkrio i glumačku ekipu koja će predstaviti obožavane likove, a među kojima su i neki vrlo popularni glumci.

Između ostalih, Park Hae-Soo iz Skvid Gejma glumiće kontroverznog Berlina. Tokio, koja pripovijeda priču u originalnoj seriji, glumiće Jun Jong-Seo, a njezinu ljubav – Ria glumit će Lee Hyun-Woo.

Iako još uvijek nije poznato koliko će se ovaj rimejk po priči razlikovati od originalne La Kase de Papel, sigurno je kako će radnja u Koreji donijeti potpuno novu perspektivu samoj seriji, prenosi Klix.