“Rado ću Biljanu podučavati glumi u Banjaluci”: Glumci žele da pomognu Dari iz Jasenovca

Glumac i producent Nikola Pejaković Kolja istakao je da ima veliku želju da djevojčici Biljani Čekić (13), koja je oduševila ulogom Dare u filmu “Dara iz Jasenovca”, pomogne i podučava je glumu.

Nikola Pejaković Kolja rekao je da će Biljani rado držati besplatne časove glume, i obećava da će učiniti sve što je u njegovoj moći da mala heroina odnjeguje svoj talenat.

“Bilo bi mi drago da Biljanu podučavam glumi u Banjaluci. Slobodno proslijedite moj broj telefona njenom ocu. Neka me kontaktira, pa ćemo se dogovoriti oko svega. Vrlo rado ću joj pomoći šta god budem mogao”, rekao je Pejaković za Informer.

I njegov kolega Jovo Maksić, koji sa Biljanom igra u filmu “Dara iz Jasenovca”, želi da pomogne maloj glumici u ostvarenju snova.

“Založiću se da Bilji nađemo najbolju školu glume u Banjaluci. U ovom gradu žive sjajni glumci i sigurno će joj pomoći. Svi mi smo u kontaktu i učinićemo sve da ova talentovana devojčica ostvari svoje snove”, rekao je Jovo.

Biljana može da računa i na pomoć glumca Zlatana Vidovića, koji u filmu “Dara iz Jasenovca” igra Darinog oca Mileta Ilića.

“U Banjaluci postoji Gradsko pozorište “Jazavac”, koje ima sjajnu školu glume! Pričaću sa njima da obezbijedimo Bilji besplatne časove, a i ja sam tu za svaku pomoć”, poručio je Vidović.

Biljana Čekić je, podsjećanja radi, istakla da se prilikom snimanja ovog filma zaljubila u glumu, te da joj je velika želja da, kada za to dođe vrijeme, upiše Fakultet dramskih umjetnosti.

Ostavite komentar: