Premijera nova pjesme Beogradskog sindikata i Danice Crnogorčević o Republici Srpskoj VIDEO

08.01.2022. | 19:56

Beogradski sindikat i Danica Crnogorčević objavili su večeras pjesmu “Jedina Srpska” povodom proslave 30. rođendana Republike Srpske.

Nova pjesma koju popularna grupa izvodi sa pjevačicom Danicom Crnogorčević posvećena je 30. godišnjici proglašenja Republike Srpske koja sutra proslavlja rođendan.

– Ova pjesma je objavljena povodom proslave 30 godina od osnivanja Republike Srpske. Nastala je kao želja gore potpisanih umjetnika da se svojom muzikom barem malo oduže narodu Republike Srpske za stradanje i teret koji su podnijeli u odbrani slobode, vjere i nacionalnog identiteta cijelog srpskog naroda. Godinama unazad Srpska je za sve nas bila bastion srpstva. Hvala našem stradalnom narodu iz RS što je u ovim teškim godinama progona i pritisaka koji i dalje traju, očuvao živim Kosovski zavjet i zavjete naših bogonosnih otaca Svetog Save i Svetog Simeona. Šta god da kaže sila koja nam prijeti, mi smo svoje jedinstvo već ostvarili u ljubavi, duhu, krvi i tijelu našeg Gospoda Isusa Hrista”, navode u opisu pjesme.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=16&v=zjx8xmtbvdI&feature=emb_title