Poznat novi termin: Odgođen koncert Kolje i “Grobovlasnika” u Banjaluci

07.06.2023. | 19:16

Koncert kultnog kantautora, muzičara, glumca, režisera i scenariste Nikole Kolje Pejakovića i njegovog benda “Grobovlasnici” koji je bio zakazan za 9. jun na banjalučkoj tvrđavi Kastel odgođen je za 19. avgust.

“Dragi prijatelji, zbog najave loših vremeniskih prilika za petak 9. jun kada je bilo najavljeno održavanje koncerta Kolje i Grobovlasnika, te želje organizatora i umjetnika da u dugo iščekivanom koncertnom nastupu uživamo u idealnim uslovima, po lijepom vremenu i u dobrom raspoloženju, na jednoj od najljepših koncertnih lokacija u Banjaluci – tvrđavi Kastel, ovim putem vas obavještavamo da se događaj odgađa”, saopštili su organizatori.

Ulaznice kupljene za 9. jun važiće i za novi datum koncerta.

Svi oni koji nisu u prilici da prisustvuju novom datumu koncerta moći će da izvrše povrat novca uz priloženu ulaznicu.

Povrat novca za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu Trg Krajine u Banjaluci vršiće se od 8. juna do 15. juna, prenose Nezavisne.

Sve informacije o povratu sredstava za ulaznice kupljene putem prodajnog sistema GIGSTIX.BA (bilo na njihovom prodajnom mjestu ili online) biće objavljene na njihovoj zvaničnoj stranici www.gigstix.ba 15. juna od kada će i moći da se izvrši povrat

Oznake: Banjaluka, Koncert