Povratak Carrie i ekipe: Objavljen prvi kratki video nastavka “Seksa i grada”

20.09.2021. | 18:16

Prvi mini teaser za nastavak kultne serije “Seks i grad” koji nosi naziv “And Just Like That…” objavljen je u sklopu najave novih sadržaja koji stižu na HBO u predstojećem periodu, a donosi uvid u odnose glavnih protagonista Carrie i Face.

HBO je predstavio prve snimke iz serije “And Just Like That”, ali i “Euphorie”, kao i “Insecure”, “Curb Your Enthusiasm”, te filmova “Dune” i posljednjeg nastavka Matrix franšize “The Matrix Resurrections”.

Snimak dijela “And Just Like That…” dolazi oko 24 sekunde i prikazuje Carrie (Sarah Jessica Parker), Mirandu (Cynthia Nixon) i Charlotte (Kristin Davis) u svojim uobičajenim glamuroznim modnim izdanjima, kako mašu nekome u daljini.

Ubrzo nakon toga, Carrie i Faca (Chris Noth) su u zagrljaju u kuhinji, a čini se da je ljubav iz prvog dijela serije opstala.

U januaru je HBO Max najavio da nastavlja priču serije pod nazivom “And Just Like That…”, a 10 epizoda u trajanju od pola sata pratit će Carrie, Mirandu i Charlotte dok se kreću putem komplicirane stvarnosti života, ljubavi i prijateljstva u 50-im.

Glavna razlika u odnosu na prethodno izdanje jeste da nema Kim Cattrall koja je tumačila lik Samanthe Jones, nakon što je javno izjavila da je završila s franšizom.

U međuvremenu, nekoliko je pridošlica, uključujući Saru Ramirez, Saritu Choudhury i Nicole Ari Parker. Karen Pittman, koja je također dio glumačke ekipe, pojavit će sa suprugom na ekranu, LeRoyom McClainom, a koji glumi muzičara Andre Rashada Wallacea.

Oznake: Seks i grad, Serija