Podučavanje glumi i nakon predavanja: Dragan Bjelogrlić okružen studentkinjama

13.05.2021. | 15:11

Dragan Bjelogrlić, osim što je odličan glumac i reditelj, već neko vrijeme je i predavač na jednom fakultetu, gdje je studentima mentor na master programu za proizvodnju TV serija.

Paparaco je zabilježio prije nekoliko dana jednu zanimljivu scenu nakon završenog predavanja, kada je Bjelogrlić nastavio predavanje i ispred zgrade fakulteta. On je, naime, okružen s nekoliko studentkinja, vodio srdačan razgovor dok je čekao taksi kojim se uputio u nepoznatom pravcu.
Kako izvor s fakulteta na kom glumac predaje navodi, studenti su oduševljeni svojim profesorom i praktičnim znanjem koje im on iz svog višegodišnjeg iskustva prenosi, pa je vrlo moguće da ćemo ih u skorije vrijeme vidjeti u nekim od projekata koje on priprema.
Ovim studentkinjama očigledno ne smeta da svoje slobodno vrijeme nakon predavanja provode sa svojim profesorom, jer u njega imaju maksimalno povjerenje, što samo pokazuje da skandal s profesorom Mikom Aleksićem i studentkinjama nije uticao na ove buduće glumice i kreatorke TV serija.