Perspektivni tinejdžer: Severin Janjetović je nova mlada zvijezda iz Banjaluke VIDEO

09.03.2021. | 14:16

Mladi Severin Janjetović, nova mlada zvijezda iz Banjaluke, gradi svoj put na regionalnoj muzičkoj sceni pod pseudonimom “Janetc”.

Ovaj perspektivni tinejdžer rođen je u Indiji, živio je u Berlinu, Budimpešti, Moskvi i Banjaluci, a svoje prve muzičke korake napravio je na Đurđevdanskom festivalu u Banjaluci.
Zadnjih godinu dana intenzivno radi na svojoj muzičkoj karijeri, a sredinom februara 2021. godine objavio je svoju četvrtu pjesmu “Vrati me”, koja je tokom prvih sedam dana od premijernog prikazivanja na platformi “Jutjub” dostigla preko 100.000 pregleda.
Iako se za njegova prethodna tri singla može reći da žanrovski pripadaju komercijalnom “trap-u”, u novu pjesmu želio je da unese i neke novine, te se u instumentalu mogu prepoznati i tragovi “deep house-a”.

Kako je ljubav neiscrpna inspiracija za mnoge autore, pa tako i za Severina, tekst pjesme “Vrati me” bavi se upravo tom tematikom, a nastao je spontano, na putu od kuće do studija.
Pjesma je vrlo brzo našla put do slušalaca i postala popularna kod tinedžera širom regiona, a inspirisan pozitivnim reakcijama publike, Severin vrijedno radi i na novim materijalima koji će uskoro biti predstavljeni široj javnosti, piše Srpskainfo.