‘Oskar popularnosti’ 04. marta u Banjaluci

19.02.2019. | 11:37

U SD “Borik” u Banjaluci 04. marta održaće se najprestižnija regionalna dodjela muzičkih nagrada – OSKAR POPULARNOSTI.

Učesnici u programu i dobitnici nagrada su najpopularniji izvođači svih žanrova muzike sa prostora Balkana.

Ovogodišnji dobitnici nagrada su: Zorica Brunclik, Kemiš, Kija, Andreana Čekić, Tropico band, Lapsus band, Amadeus band, Magla band, Crvena jabuka, Alen Islamović, Kiki Lesendrić (Piloti), Željko Vasić, Dejan Matić, Teodora, Jadranka Barjaktarović, Neda Ukraden, Emir Đulović, Lozano, Gasstozz, Aleksandra&Matrix, Ilma Karahmet, Armin Dedić, Maskarada band i trubački orkestar Ivana Jovanovića.

Iz Queen Estrade, koja je organizator ove tradicionalne manifestacije, rekli su nam da će za banjalučku publiku i ove godine pripremiti vrhunski spektakl.

“Oskar popularnosti ima dvadesetdvogodišnju tradiciju upravo zahvaljujući banjalučkoj publici koja podržava i cijeni naš rad. Ovo su razlozi zbog kojih se maksimalno trudimo da publici priuštimo nezaboravno muzičko veče. I ove godine publika će imati priliku da u glas sa omiljenim izvođačima pjeva najveće hitove iz 2018. godine, kao i stare hitove provjerenih zvijezda narodne, pop i rock muzike.

https://www.youtube.com/watch?v=6SC5aRgVgGE&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3qP5NNqLsV3onwoLWj-0d2luZqCFWIGSAJfGm4hT7i6dwPKBE0XofVVdQ

Vrhunska audio,video i light produkcija, zajedno sa mnoštvom hitova koje će pjevati više od 25 veoma popularnih izvođača, uz izuzetnu banjalučku publiku, učiniće da ovo bude veče za pamćenje”, izjavio je Zoran Đurić, organizator manifestacije i producent Queen Estrade.

Ulaznice za Oskar popularnosti po cijeni od 10 KM su u prodaji i mogu se kupiti na prodajnim mjestima ispred RK “Boska” i na blagajni SD “Borik”.

Program u ponedeljak 04. marta počinje u 20 h.

Sve dodatne informacije možete dobiti na Facebook stranici Queen Estrada ili pozivom na broj telefona 066 905 399.

 

(BL PORTAL)