Oskar donosi nešto novo: “Gledajte sve, možda vam nešto promakne”

Pet pjesama nominovanih za ovogodišnje Oskare izvešće se na krovu novog muzeja Akademije filmske umjetnosti i u sićušnom ribarskom gradiću na Islandu, u pokušaju producenata da osvježe format emisije pogođenog pandemijom kovida 19.

Zvezda “Hamiltona” Lesli Odom Junior biće među onima koji će nastupiti s krovne terase još neotvorenog Muzeja filmske umjetnosti u Los Anđelesu čije je otvaranje odloženo zbog kovida 19.

Njegova pjesma “Speak Now” iz filmske drame o građanskim pravima “One Night in Miami” biće dio posebne emisije prije Oskara, kao i balada “Husavik” iz komedije “Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga” Vila Ferela koja će se izvesti s istoimene luke na Islandu.

“Osmislili smo ozbiljne akcije prije i poslije kako bismo poboljšali naš glavni događaj”, saopštili su dobitnik Oskara Stiven Soderberg i njegove kolege koproducenti, pa su dodali: “Naš prijedlog je da gledate cijelu stvar, inače ćete propustiti nešto zaista neočekivano i zabavno.”

Harison Ford, Bred Pit i Riz Viterspun su među glavnim voditeljima ovogodišnjih Oskara.

Producenti su takođe najavili emisiju nakon glavnog događaja – “Oscars: After Dark” u kojoj će se prikazati najveći dobitnici sa svojim zlatnim statuetama te intervjui sa zvijezdama.

Svečana, 93. dodjela Oskara održaće se 25. aprila, dok će se novi muzej Akademije filmske umjetnosti i nauka otvoriti 30. septembra, piše B92.

Ostavite komentar: