Objavljen trejler: Omiljeni lik iz crtića u novom hororu kao hladnokrvni ubica VIDEO

04.09.2022. | 13:27

Winnie The Pooh jedan je od omiljenih likova iz našeg djetinjstva, čije su avanture pratili mališani širom svijeta. Simpatičnog medvjedića u novom je filmu zamijenio hladnokrvni ubica. Sve će vam biti jasno kada pogledate predstavljeni trailer.

Kako su medvjedić i njegovi drugari ove godine postali javno vlasništvo, mogli smo očekivati kako ćemo lika koji je obilježio brojna djetinjstva gledati u nekim novim verzijama, ali nismo ni slutili da će se to desiti tako brzo, a ni na ovaj način.

Horor “Winnie The Pooh: Blood and Honey” daleko je od Disneyeve verzije filma, a brojne reaacije na trailer koji je izašao, to i potvrđuju.

Film britanske produkcije Jagged Edge sniman je u Engleskoj i govori o tome što se dogodilo Winnieju Poohu i praščiću nakon što je Christopher Robin otišao na fakultet. U traileru vidimo Robina na putu natrag u Hundred Acre Wood kako bi otkrio da su njegovi prijatelji iz djetinjstva postali neprepoznatljivi na najstrašniji mogući način.

Sudeći po komentarima, gledatelji su već zaključili kako ne znaju djeluje li im trailer strašno ili smiješno, ali mnogi su se složili kako više nikada neće isto gledati popularnog medvjedića.

Inače, u filmu glume Amber Doig-Thorne, Maria Taylor i Chris Cordell, a još uvijek nije poznat tačan datum njegovog izlaska.

Izvorni roman A.A. Milena iz 1926. godine i jedan od najpoznatijih Disneyevih crtića postao je javno vlasništvo početkom ove godine što znači da Pooha sada mogu besplatno koristiti svi kreatori u svojim pričama, baš poput Sherlocka Holmesa ili Robina Hooda, prenosi Klix.

Oznake: Horor