Objavljen spot za “Loco loco”: Ova pjesma predstavljaće Srbiju na Evroviziji VIDEO

Na ovogodišnjoj Evroviziji Srbiju će predstavljati trio “Hurricane” sa pjesmom “Loco loco”. Sada je zvanično objavljen i cijeli spot, čiji je tizer izazvao burne reakcije na društvenim mrežama.

Dosta negativnih komentara odnosilo se na reditelja spota Dejana Milićevića, ali i na stajling “Uraganki”.

Tako se, na primjer, komentarisalo kako je Milićevića “pregazilo vrijeme” zbog načina na koji su stilizovane Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević, članice benda “Hurricane”.

Jedan korisnik Tvitera pokušao je da na svoj način objasni kako zamišlja da je spot pravljen, koristeći sopstvene montažerske “sposobnosti”.

Na tizer spota reagovala je i pjevačica Jelena Karleuša, koja je rekla da “ima neodoljivu potrebu da im ona lično radi stajling sljedeći put”.
Muziku za ovogodišnju takmičarsku pjesmu “Loco loco” pisao je Nemanja Antonić, koji je bio odgovoran i za kompoziciju nesuđene prošlogodišnje evrovizijske pesme Hasta la vista, a za tekst se pobrinula jedna od članica “Uraganki” Sanja Vučić.

Koreografiju je osmislila Staša Novaković iz plesnog sastava “Dance Factory”, koja je već sarađivala sa jednom od članica Sanjom Vučić za njeno prvo evrovizijsko pojavljivanje 2016. godine, kao i sa Tijanom Bogićević 2017, navodi se na zvaničnom portalu takmičenja.

Ostavite komentar: