O pehu sa filmskog platna ćutalo se 12 godina: Otkrivena tajna sa snimanja filma “Vjeridba”

05.12.2021. | 12:06

Sandra Bulok i Rajan Rejnolds briljirali su u filmu „Vjeridba“ 2009. godine. Ali, prisećajući se snimanja, posebno vrele scene kada jedno na drugo naleću kao od majke rođeni, glumica objašnjava – da nije baš sve bila igra i zabava.

U „About Last Night“ podkastu koji vodi Adam Rej, Bulokova je „postala“ još jedna u nizu svjetski poznatih umjetnica koje ističu koliko ti snimajući dani mogu da budu neprijatni.

Naime, nije joj pomoglo ni to što se dobro znaju, što su komičari, profesionalci, a o pehu partnera sa velikog platna je ćutala proteklih 12 godina samo zato što joj se nije pružila prilika da ispriča hit anegdotu sa seta.

“Set je bio zatvorenog tipa, što znači da je malo kome dozvoljen pristup. Šetali su se eventualno frizer i šminker okolo, koji bi nešto malo sredili pred izvjesnu scenu. Rajan i ja smo imali trake boje kože da mestima koje ne bi trebalo usnimiti, meni je kosa „kao slučajno“ padala preko grudi. Sve je djelovalo kao da za grešku nema mesta”, počela je ona.

“Međutim, kad smo se sudarili, kao što je u sceni i trebalo, viču nam: „Okej, rez!“ I tako, on je igrom slučaja završio na koljenima, čekajući nastavak snimanja. A ja, radim sve samo da ne gledam gdje ne treba. Rediteljka En Flečer je iz mraka tada uzviknula: „Rajane, sve se vidi!“ Tad smo već počeli da mijenjamo boju. Ponavljala sam sebi: „Ni slučajno nemoj da pogledaš, ne gledaj…“ Mislila sam se i: „En, to može mnogo ljepše da se obavi“,  nastavila je, pa izazvala razne reakcije, kako je malo ko do sad znao šta se desilo.

“Bilo mi je neprijatno, kao i njemu, ali na kraju dana. Toliko se znamo da me je bilo baš briga, u suštini, kao i njega. Brzo smo i taj kamen preskočili. A i on, nije se dao zbuniti, koliko god da je bio u nezavidnoj poziciji”, zaključila je Sandra.

Oznake: Sandra Bulok