Mia Begović 27. juna u Banjaluci

16.06.2020. | 08:21

Odlična vijest za sve ljubitelje pozorišta u Banjaluci. Nakon pauze od tri mjeseca uskoro će biti odigrana prva predstava, i to na otvorenoj sceni.

Poznata hrvatska glumica Mia Begović  dolazi u Banjaluku 27. juna 2020. godine sa monodramom “Sve što sam prešutjela”.

Predstava će biti izvedena u Ljetnoj bašti Hotela Jelena ( TC Emporium ) s početkom u 21 čas, a organizatori poručuju da posjetioce očekuje pravi pozorišni ambijent, u skladu sa mišljenjem i preporukama Instituta za javno zdravstvo RS.

– Sve i da je normalna situacija, pozorišna sezona je pri kraju i ovo je period godine kada se glumci polako sele na otvoreno. Na prostoru Ljetne bašte Hotela Jelena će biti postavljena prava pozorišna scena sa svim scenskim  uslovima i mobilnim gledalištem u kamernom stilu, a događaj realizujemo uz tehničku podršku DIS teatra. Gledanje predstava pod vedrim nebom je poseban doživljaj i nadamo se da će naša publika biti zadovoljna, rekao je Goran Vrhovac, direktor agencije “Venturo”. U slučaju kiše predstava će biti odigrana u restoranu Hotela Jelena.

Monodrama “Sve što sam prešutjela” je svojevrsna ispovjest glumice u kojoj publiku vodi kroz svoj život, govoreći o usponima i padovima, ljubavi, rastancima i gubicima, ali i o najvećim životnim i profesionalnim radostima. Mia sa publikom dijeli ogoljen život pričajući iskrene priče o jednostavnoj, samouvjerenoj i čvrstoj ženi koja je supruga, majka, sestra, prijateljica…..

U svojoj dugogodišnjoj karijeri Mia Begović je ostvarila više od 60 uloga, a publika je naročito pamti po rolama u serijama “Vila Marija”, “Zabranjena ljubav”, “Ponos Ratkajevih”, “Tata i zetovi”,  …

Režiser predstave je višestruko nagrađivani Ivan Leo Lemo.

Karte u prodaji na Trgu Krajine i recepciji Hotela Jelena. Sve dodatne informacije možete dobiti telefonom na broj 051 329 200 i  na FB stranici Venturo Banja Luka.