“Majko, sve ti opraštam”: Banjalučanin Strahinja Marjanović “pokidao” Šabanov hit VIDEO

04.05.2021. | 17:16

Mlada nada banjalučke muzičke scene iznenadio je i sudeći po komentarima na društvenim mrežama oduševio korisnike koji svakodnevno zbog obaveza ili relaksacije “plove” internetom.

Naime, Strahinja Marjanović (26), koga Banjaluka, Srpska, ali i region i inostranstvo poznaju po glasu od kojeg “zaigra” i krv u venama, ali i zaiskri pokoja suza u oku, snimio je kaver za pjesmu “Majko, sve ti opraštam”.
Svi koji su bar jednom čuli ovaj hit, koji pripada pokojnom Šabanu Šauliću znaju da “budi” i one najskrivenije emocije, ali i zahtijeva veliki napor da se otpjeva, pa zbog toga još glasnije tapšu Strahinji.
Za BL portal ovaj mladić “zlatnog glasa” kaže da je presrećan zbog reakcija na svoj prvi kaver, te otkriva da će ih sigurno biti još.
“Veoma sam srećan i uzbuđen. Komentari ljudi, onih koje poznajem, ali potpunih neznanaca daju mi još jači vjetar u leđa. Moji veliki planovi tek dolaze na red da se realizuju”, kaže Strahinja, koji ne krije da u budućnosti ima želju da uradi i svoju pjesmu.

https://www.youtube.com/watch?v=7xdmmT5BZe4

Ljubav prema muzici i pjevanju gaji od malih nogu. Čim je prohodao i propričao, počeo je i da pjeva. Nije se ustručavao da se lati mikrofona kada god su mu to prilike dozvolile, a on je prije nekoliko godina osnovao i svoj bend.
Od tada uspješno koroča “muzičkim vodama” i kupi simpatije ljudi svuda. Pjevao je širom Srpske, regiona, ali i inostranstva. Svugdje je iza sebe ostavio samo “dobre utiske”.
“Muzika je moj životni put. Moj poziv i nešto čemu se dajem cijelim svojim bićem, a trud i rad se uvijek isplate”, priča Strahinja, koji se za “glas slavuja” zahvaljuje dragom Bogu, ali i genetici.
Svi u porodici, priča, vole muziku i da zapjevaju, a on je odlučio da ode i “korak dalje”.

Oznake: Šaban, Strahinja