Ljubiša Savanović o seriji “Složna braća”: Imaćemo razloga za zadovoljstvo i mi i publika

20.05.2021. | 09:15

Ljubitelji dobrog humora s nestrpljenjem iščekuju epizode serije “D` nekst dženerejšn” koja nam donosi nove likove i zanimljivu dramaturgiju koja oživljava stari prostor čuvene kafane.

Glumac Ljubiša Savanović, koji u seriji igra jednog od junaka koji se nalaze u kafani “Složna braća”, za “Glas Srpske” je istakao da su utisci sa snimanja fenomenalni.

“Ako do kraja bude išlo ovako kao što je bilo dosad, mislim da ćemo imati razloga za zadovoljstvo i mi i publika. Producenti su obezbijedili sjajne uslove i okupili odličnu ekipu glumaca i meni je čast što sam dio takvog tima”, rekao je Savanović.

Dodao je da mu posebno zadovoljstvo pričinjava činjenica da u seriji igraju i njegove kolege iz Republike Srpske, odnosno glumci Marko Nedeljković, Maja Vujanović, Milica Milovanović i Milica Glogovac.

“Veliko zadovoljstvo mi je što sarađujem sa Neletom Karajlićem, čovjekom uz čiju muziku i humor sam odrastao, a koji je zajedno sa Srđanom Jankovićem napisao scenario za ovu seriju. Zajedno sa Natašom Ninković igram par koji dolazi iz Hercegovine”, kazao je Savanović.

Naglasio je da se u kultnoj kafani ništa nije promijenilo od 1995. godine osim toga da nove epizode odlikuje mir, a ne rat.

“Reditelj serije Milorad Milinković je lijepo objasnio da i dalje svi pokušavaju da prevare jedni druge, a na kraju prevare samo sebe”, zaključio je Savanović.

Nova generacija koju ćemo uskoro gledati na malim ekranima izgleda nije odmakla od svojih prethodnika.

U seriji glume Radoslav Rale Milenković, Andrija Kuzmanović, Nenad Okanović, Mima Karadžić, Nele Karajlić i drugi. Novih 12 epizoda biće snimano u studiju u Šimanovcima, Lipovačkoj šumi i na drugim lokacijama u okolini Beograda.