Ljubavna priča čuvenog Dragomira Bojanića Gidre: Tri puta ženio istu ženu

Dragomir Bojanić Gidra bio je ludo zaljubljen u koleginicu sa kojom je igrao i u “Žikinoj dinastiji”.

Čuveni Dragomir Bojanić Gidra, kog svi najbolje pamte po ulozi Žike Pavlovića u “Žikinoj dinastiji” umro je prije 28 godina, a iza sebe ostavio je ćerku Jelenu, koju je dobio u braku sa koleginicom Ljiljanom Kontić, kao i unuka Jovana Stojanovića koji je za medije nedavno govorio o svom dedi.

Mnogi su govorili kako se o privatnom životu legendarnog glumca mogao snimiti poseban film, a iako je važio za velikog zavodnika, Gidra je bio ludo zaljubljen u svoju suprugu i stariju koleginicu Ljiljanu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @balkanskim.sokakom

Dragomir i Ljiljana su se upoznali dok je on još bio na studijama glume, a upravo tada su i uplovili u romansu.

Vjenčali su se 1966. godine, a četiri godine kasnije dobili su ćerku Jelenu. Ipak, zbog čestih svađa uslijedio je i razvod, međutim, kako je njihova ljubav definitivno bila jača od svake prepreke, par se ponovo vjenčao, a u brak su uplovili čak tri puta!

“Nisam vjerovao da mogu da budem tako ‘upecan’. Kada sam bio mladić, nisam mogao ni da pretpostavim da ću jednog dana biti toliko vezan za porodicu. Nosi nas zajednički vjetar, a Ljilja trepti nada mnom. Za porodicu je izuzetno važan fluid koji nas spaja”, rekao je Gidra jednom prilikom.

Ljiljana je glumila i u pozorištu i na malim ekranima, a najzapaženiju ulogu ostvarila je u ostvarenju “Đekna još nije umrla, a kad će ne zna se”, tumačeći lik Ljeposave.

Par je imao priliku i da sarađuje ispred kamere, kada je Ljiljana dobila manju ulogu u filmu “Šta se zgodi kad se ljubav rodi”, gde je tumačila Mišinu i Natašinu profesorku muzičkog.

Ostavite komentar: