Kultna serija dobija nastavak: Glumac otkrio kada počinje snimanje “Prijatelja”

“Prijatelje” su obožavali mnogi, a novo oduševljenje nastalo je kada je najavljeno da će ova kultna serija dobiti svoj nastavak.

Snimanje je trebalo da počne prošle godine u avgustu, ali je ono pomjereno za 2021. godinu zbog pandemije koronavirusa. Sada je glumac Dejvid Švimer otkrio nove detalje o ponovnom okupljanju “Prijatelja” zbog snimanja posebne epizode.

Švimer (54), koji je glumio Rosa Gelera u kultnoj seriji kazao je da snimanje počinje u aprilu, prenosi b92. Nove informacije glumac je otkrio u emisiji Endija Koena tačno nakon godinu dana kada je prvi put objavljeno da će se “Prijatelji” okupiti.

“Zapravo, za nešto više od mjesec dana idem u Los Anđeles gdje počinje snimanje. Konačno smo smislili način da to sigurno snimimo i biće dijelova koje ćemo snimati napolju zbog sigurnosnih protokola”, rekao je Dejvid.

Tokom intervjua glumac je takođe otkrio da Elen Deženeris neće predstaviti okupljanje – uprkos ranijim najavama da će gostovati upravo kod nje.

“Nije Elen, nije Bili Kristal. Mogu samo da otkrijem kod koga nećemo najaviti okupljanje”, rekao je. Posebna epizoda trebalo je da počne da se snima u avgustu prošle godine ali je zbog pandemije koronavirusa sve pomjereno.

Okupljanje uključuje originalnu glumačku postavu: Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisu Kudrou, Meta LeBlanka, Metjua Perija i Dejvida Švimera.

Ostavite komentar: