Kremirana Isidora Bjelica: Na krstu u kapeli stoji veliki bijeli šešir

08.08.2020. | 16:58

Sin spisateljice Isidore Bjelice, Lav Pajkić, neutješno plače nakon kremacije majke.

Njega su grlili porodica i prijatelji kako bi ga na trenutak utješili.

Na kremaciji u kapeli se nalazi krst i na njemu veliki bijeli šešir, s obzirom na to da je Bjelica tokom života voljela šešire i bila prepoznatljiva po njima.

Podsjetimo, Isidora Bjelica je kremirana danas u 16.15 časova na Novom groblju u Beogradu, a brojni članovi porodice i prijatelji spisateljice došli su da se oproste od nje posljednji put.

Među prvima su stigli Isidorin suprug Nebojša Pajkić, kćerka Vila i sin Lav.

Potom su na Novo groblje došli Dajana Paunović, Mirjana Bobić Mojsilović, Milomir Marić, kao i operska pjevačica Tamara Nikezić.

Da se posljednji put oprosti od Isidore došla je i pjevačica Zorana Pavić koja je u objavi od prije nekoliko dana napisala da je njena posljednja želja bila žurka u bijelom.

“Čuvam tvoju poruku…’pingvi, kada odem… organizuj neku žurku u bijelom..znaš me, nisam ti ja za tu neku tugu i prenemaganj’……održaću obećanje, biće žurka u bijelom kada tvoja izmrcvarena duša bude ‘na sigurnom’… a ti nam namigni ispod nekog ludog šešira da je sve u redu i da više ništa ne boli… Neponovljiva moja pingvi… Anđeli ti sve rane zaliječili… “, stoji u objavi Zorane Pavić od prije nekoliko dana.