U čast legendarnog basiste Miše Aleksića: ” Riblja Čorba ” organizuje koncert

Na Tašmjdanu u Beogradu 16. avgusta biće održan koncert u čast preminulog legendarnog basiste i jednog od osnivača i dugogodišnjeg člana benda “Riblja čorba” Miše Aleksića, a na kojem će nastupiti “Riblja čorba” sa prijateljima.

Miša Aleksić, koji je preminuo prošle godine, bio je kompozitor i koproducent mnogih poznatih numera popularnog sastava, koje će se izvoditi na koncertu, a kako zbog pandemijske situacije ispraćaj u prisustvu prijatelja nije bio moguć, koncert je način da se kolege i prijatelji, uz prisustvo obožavatelja i vjerne publike, oproste od Aleksića na njegov rođendan, najavili su organizatori.

Koncert će se realizovati u organizaciji Centra beogradskih festivala /CEBEF/ i Melos estrade.

Frontmen grupe Bora Đorđević najavio je da će na koncrtu svi izvoditi Aleksićeve kompozicije, a premijerno će biti izvedena posljednja pjesma koju je napravio “Dve gitare”.

Kao gosti će se pojaviti i čuvena imena domaće rok scene Momčilo Bajagić, Zvonimir Đukić, Nikola Čuturilo i Žika i Dragi Jelić.

Ulaznice su u prodaji od sutra putem sajta tickets.rs i na prodajnim mestima “Tiket vižna”.

Cjelokupan prihod od ulaznica je namijenjen porodici Miše Aleksića.

Miša Aleksić preminuo je 29. novembra 2020. godine u Kliničko-bolničkom centru Bežanijska kosa gdje je zbog infekcije viruskom korona bio hospitalizovan 13. novembra.

Ostavite komentar: