Kćerka Voje Brajovića progovorila o odnosu sa ocem: Zavidim djeci poznatih roditelja

Glumica Iskra Brajović, kćerka glumca Voje Brajovića, svojevremeno je ispričala da sa ocem nema idealan odnos.

Naime, Iskra je ocu Voji podarila unuku Ines, a sa ocem se viđa, njeguje odnos, ali svojevremeno je otkrila da je to ipak daleko od savršenog.
“Zavidim djeci poznatih roditelja koja imaju bolji odnos sa očevima, jer ja ga prosto nemam. Imam legendarnu majku i prije ću reći da sam kćerka legendarne majke, koja me je izvela na put, a ne kćerka legendarnog oca. Sada ću govoriti da sam ja majka legendarne Ines, koja će biti jedna velika faca”, rekla je prije nekoliko godina Iskra za domaće medije, a prenosi „Story“.
Podsjetimo, Voja Brajović oženio je najprije svoju ljubav iz djetinjstva, Ljiljanu, sa kojom je dobio sina Vukotu i kćerku Iskru. Ipak, brak nije potrajao, a Voja je kasnije oženio koleginicu Milicu Mihajlović sa kojom ima sina, a po izjavi Iskre nju je poprilično zapostavio.
“Pune 24 godine sam živjela samo sa majkom, a sada živim sa svojom kćerkom Ines. Za sve to vrijeme moj otac je izgradio drugu porodicu, sa drugom ženom. Bez obzira na to što mi imamo divan odnos, nismo na taj način prisni i bliski, tako da nikada nisam bila njegov prioritet da mi na neki način pomogne ili da me savjetuje”, rekla je ona.

Ostavite komentar: