Jedna članica se oprostila od benda: The Frajle nakon 12 godina postaje trio

16.04.2021. | 14:01

Novosadski ženski bend The Frajle nakon 12 godina postojanja postaje trio, nakon što je jedna od četiri članice odlučila svoju karijeru nastaviti u drugom pravcu.

Vijest da se nakon dugogodišnje saradnje jedna članica oprašta od benda objavile su u videozapisu na svom Instagram profilu. U videu se prvenstveno obratila Marija Mirković, pojašnjavajući svoju odluku da napusti bend nakon 12 godina.
“Kako je ova godina bila takva kakva jeste, a i godina prije toga, puna nekih ružnih informacija, imam i ja jednu ne baš lijepu informaciju”, započela je Mirković te kazala: “Nakon 12 godina divnog prijateljstva, druženja i puno koncerata, donosim jednu tešku odluku, a to je da napustim grupu”.
Mirković je svoju odluku pojasnila postojanjem privatnih i drugih poslovnih obaveza, istaknuvši da “nema svađe, nema ničega” te da je ovo bila najbolja odluka kako bi ljubav između članica grupe ostala i opstala.
Bend koji čine Nataša Mihajlović i sestre Jelena i Nevena Buča, kao trio nastavlja dalje sa nastupima i koncertima čim to epidemiološka situacija bude dozvolila, piše Klix.

Oznake: The Frajle