Humora nije nedostajalo! “Prijatelji” se okupili na dodjeli Emi nagrada VIDEO

Uprkos tome što dodjela TV Oskara ove godine zbog pandemije korona virusa nije održana na uobičajen način, humora nije nedostajalo tokom Pandemija.

Za to je prvenstveno bio zadužen Džimi Kimel, kao domaćin, ali su se istakle i tri glumice koje publika obožava da vidi zajedno.

Kortni Koks, Lisa Kudrou i Dženifer Aniston, to jest ženski dio glumačke ekipe Prijatelja okupio se tokom Pandemija, kako je šaljivo nazvana dodela nagrada Emi usred pandemije korona virusa.

Anistonova je bila nominovana u kategoriji glavnih glumica u dramskoj seriji za rolu u seriji Jutarnji šou (The Morning Show). Domaćin dodjele, komičar Džimi Kimel pozvao je Dženifer i iznenadio se kada je video da je pored Dženifer Aniston njena koleginica Kortni.

“Naravno da sam ovde, mi živimo zajedno”, uzvratila je 56-godišnja glumica koja je u seriji Prijatelji tumačila ulogu Monike Geler.

“Džimi, cimerke smo od 1994. Godine”, nastavila je šalu Anistonova, a onda se pojavila i Lisa.

“Gdje bismo drugo živjele?”, upitala je glumica zbog koje su gledaoci širom planete zavoljeli čudnu Fibi Bufe. Umjesto Rosa, Čendlera i Džoija, to jest Dejvida Švimera, Metjua Perija i Meta Leblanka, pojavio se glumac Džejson Bejtmen koji je bio jedan od gostujućih prezentera-zabavljača, piše RTS.

Ostavite komentar: