Hit predstava: “Hotel 88” premijerno u Banjaluci i Prijedoru

Hit predstava “Hotel 88” biće izvedena u Gradskom pozorištu “Jazavac” sutra, sa početkom u 20 časova, a zbog velikog interesovanja komad će biti izveden i na istom mjestu dva sata ranije.

Gostovanje ove predstave u Banjaluci organizuje agencija “Venturo”, a gostovanje u organizaciji iste agencije zakazano je prekosutra i u Pozorištu Prijedor.

“Zbog velikog interesovanja publike ‘Hotel 88’ će u Gradskom pozorištu ‘Jazavac’ biti izveden u dva termina – u 18 i 20 časova. U predstavi igraju Milan Marić, Tamara Krcunović, Anđela Jovanović i Vladimir Aleksić, a adaptaciju i režiju potpisuje Staša Koprivica”, javljaju iz agencije “Venturo”.

Kako stoji u najavi, “Hotel 88” urađen je po motivima komedije “Privatni životi”, koju je davne 1931. godine napisao Noel Kauard i koja je odmah postala hit na Vest Endu, a radnja je zasnovana na vječnim temama kao što su muško-ženski odnosi, strast i ljubomora, prenose Nezavisne.

“Prema nezvaničnim informacijama ‘Hotel 88’ je najgledanija predstava u Beogradu i Novom Sadu, a osim u Srbiji, gostovala je u Austriji, Švajcarskoj, Njemačkoj, SAD, Kanadi i Crnoj Gori”, javljaju iz aganecije “Venturo”.

Ostavite komentar: