Haris Džinović otvoreno o otkazanom koncertu u Banjaluci

Nakon otkazivanja prednovogodišnjeg koncerta u Banjaluci, oglasio se i Haris Džinović, koji je kazao da je samo ispoštovao svoju ugovornu obavezu i pojavio se pred organizatorom.

Kao što je poznato, gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić kazao je da će Grad, vjerovatno, ući u sudske sporove protiv organizatora skupa “Pravda za Davida”, koji su 30. decembra spriječili da se održe novogodišnji koncerti u Banjaluci, jer je time pričinjena znatna materijalna šteta.

Tim povodom oglasio se i Haris Džinović, koji je u izjavi za “Pink” demantovao gradonačelnika Banjaluke, Igora Radojičića.

– Koncert u Banjaluci je otkazan i oni imaju svoje razloge, znaju zašto. Ne može se ništa pisati, sa mnom ovo nema veze zato što sam ja ispoštovao ugovornu obavezu, morao sam se pojaviti kod organizatora, ali koncert nisam htio održati. Nisam se ni približio bini niti bih ga održao ni po koju cijenu, nema smisla raditi pod takvim okolnostima, kao ni držati koncert u takvoj atmosferi – naglasio je Džinović, prenosi avaz.ba.

 

 

Ostavite komentar: