Glumačka zvijezda napušta seriju zbog svađe s producentima

17.04.2021. | 16:50

Vrlo brzo nakon objavljivanja, serija Bridgerton zaludjela je cijeli svijet. Glumac Rege Džin Pejdž itakao se svojom ulogom Vojvode od Hastingsa, zbog čega nam je gotovo nemoguće da zamislimo budućnost ove serije bez njega.

Naime, prošle nedjelje je potvrđeno da Rege Džin Pejdž napušta seriju. Glumac je sam objasnio da kada mu je projekat predstavljen, pričalo se da će njegova uloga trajati samo jednu sezonu.

“Mislio sam da je to zanimljivo, jer je to onda kao kratka serija. Na meni je da dođem, doprinesem koliko mogu, a ostalo je na ostatku ekipe“, izjavio je glumac prošle nedjelje.

Međutim, izvori za medije tvrde drugačije, objašnjavajući da glumac napušta seriju jer mu se ne sviđa to što više neće biti u centru pažnje u novim epizodama.

“Rege se ne vraća u Bridgerton zbog kreativnih razlika sa izvršnim producentom Šondom Rajms i njenim timom. Nije bio zadovoljan onim što je planirano za njegovog lika u 2. sezoni. On bi tu bio jedan od likova, ali ne i glavna zvijezda. Osim toga, on je preplavljen ponudama za druge zanimljive, izazovne i glavne uloge“, izjavio je izvor.

Iako je nama serija nezamisljiva bez ovog šarmera, izgleda da Netfliks vjeruje u budućnost Bridgertona, jer su potvrđene i treća i četvrta sezona.

Oznake: Glumac