“Fresh Wave Piknik” 18. jula na Banj brdu

BANJALUKA – U subotu, 18. jula na jednoj od najmagičnijih lokacija u Bosni i Hercegovini – banjalučkom Banj brdu, održaće se novo izdanje najiščekivanije žurke na otvorenom.

Na platou, kultnom plesnom podijumu Piknika, nastupiće Mehku i Forniva, rezidenti “Fresh Wave” Festivala Mladen Tomić, Nebs Jack i Woodie, a zvijezda večeri je fenomenalni brazilac Victor Ruiz.

Već nekoliko godina Victor je poznat po svom vrhunskom kvalitetu produkcije, zbog čega je etablirani umjetnik na elektronskoj muzičkoj sceni. Njegovi remixi klasičnih pjesama omiljeni su širom planete, a među najpopularnijima su “Breathe” sastava The Prodigy, “Children” Roberta Milesa, “Everything Counts” Depeche Mode-a, “Teardrop” Massive Attack-a. Victor kaže da je to njegov način da oda počast ovim umjetnicima i njihovim uticajima na svjetsku muziku.

Zahvaljujući zvaničnimremix izdanjima za velika imena elektronske scene kao što su MOBY, Stephan Bodzin i Dubfire, mnogo puta je sa svojim melodičnim vrhunskim zvukom dostigao prvu poziciju na Beatportu.
Tokom proteklih godina, brazilski producent iz Amsterdama rado je na turnejama širom svijeta i nastupa gdje god postoje oni koji cijene inovativan i inteligentan zvuk. Njegovi nastupi su nezaboravni, bilo da se radi o onima na velikim festivalima pa do intimnih klubova ali i od velikih klubova do intimnih festivala, a ovaj put ubrizgaće čistu ljubav u svoj set namjenjen publici predstojećeg “Fresh Wave” Piknika.

Ulaznice za predstojeći “Fresh Wave” Piknik će uskoro će se naći u prodaji, a više detalja saznajte na našim nalozima na društvenim mrežama i na www.freshwavefestival.com.

Sven Vath, Nastia, Ilario Alicante, Artbat i mnogi drugi čekaju posjetioce na nekoliko festivalskih bina, od 6. do 8. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel!

 

Izvor:(SrpskaInfo)

 

 

Ostavite komentar: