„Fresh Wave” Festival odgođen do daljenjeg: Povrat novca za ulaznice od 14. septembra

Prateći epidemiološku situaciju u zemlji, regionu i svijetu, odakle dolazi publika “Fresh Wave” Festivala, odlučili smo da ovogodišnje izdanje festivala održimo u smanjenom kapacitetu poštujući sve propisane mjere.

Poručili su organizatori ovog muzičkog festivala.

– Održavanje festivala u uobičajenom kapacitetu do kraja godine neće biti moguće, što će znatno uticati na listu izvođača, čime smo primorani da nastupe najvećih ovogodišnjih zvijezda odgodimo za narednu godinu ali smo odlučni da festival sa novom listom izvođača uskoro održimo. Naša namjera je da ovogodišnje izdanje festival ne otkažemo, a optimizam crpimo iz nade u bolju epidemiološku situaciju – rekli su organizatori.

Novi termin održavanja i finalni spisak izvođača uskladiće epidemiološkom stanju u narednom periodu, a svi koji su kupili festivalske ulaznice mogu da vrate novac od ulaznica. Potrebno je da se obrate prodajnim mjestima naših partnera “Gigstix” i “Kupikartu.ba” na zvanične mejl adrese ili na fizičkom prodajnom mjestu gdje su kupili festivalske ulaznice. Kako prenosi “SrpskaInfo“, povrat novca za ulaznice biće moguć u periodu od petka, 14. septembra do četvrtka, 24. septembra 2020.godine.

– Napominjemo da smo u stalnom kontaktu sa do sad potvrđenim izvođačima i da su svi izrazili veliku želju da nastupaju na najvećem muzičkom festivalu u BiH. Sa nadom da će se situacija uskoro normalizovati i da ćemo zajedno slaviti život i širiti ljubav i radost muzike, pozivamo vas da nas i dalje pratite i na taj način kao što ste to i do sada i u narednom periodu budete dio velike “Fresh Wave” porodice – rekli su.

 

 

Ostavite komentar: