Film „Sluga“ sa Bikovićem u glavnoj ulozi oborio sve rekorde u Rusiji

04.02.2020. | 23:42

Film „Sluga“, komedija u kojoj glavnu ulogu igra Miloš Biković, danas je i zvanično po gledanosti oborio sve rekorde u Rusiji sa 11.100.000 gledalaca.

Film „Sluga“ zauzeo je i sam vrh kada je u pitanja zarada od skoro tri milijarde rubalja, saopštio je srpski distributer filma.

Objavljeno je i da je film u jednom danu pogledalo više od 750.000 ljudi, te su uslijedili komentari ruskih medija da je Biković ovim filmom zacementirao epitet najomiljenijeg i svakako najpoznatijeg glumca u Rusiji.

U filmu koji je režirao Klim Šipenko, pored Bikovića igraju i Ivan Ohlobistin, Marija Mironova, Aleksandar Samojlenko, Aleksandra Bortič, Olga Dibčeva.

„Sluga“ je gledaniji i od najočekivanijeg ruskog filma „Invazija“ Fjodora Bondarčuka, koji je pogledalo 440.000 ljudi.

Komedija govori o Griši koji je ušuškan u svom lagodnom životu i misli da je „iznad zakona“.

Kada ode predaleko u svojim ispadima i biva suočen sa zatvorskom kaznom, njegov otac preduzima radikalne mjere i uz pomoć starog prijatelja, psihologa, smišlja plan kako da rehabilituje svog neposlušnog sina.

Obaranje rekorda potvrdio je i Miloš Biković objavom na svom Instagram profilu, na kojoj se može vidjeti kako uživa u skijanju u Italiji.

„Osvajamo vrhove! ‘Sluga’ je od danas najgledaniji ruski film u istoriji. Ura!“, napisao je Biković uz fotografiju sa skijanja na srpskom i ruskom jeziku.

https://www.instagram.com/p/B8JQQ8DH5ca/?utm_source=ig_embed

Izvor:(RTS)