Festival za djecu “Prokids” u Banjaluci od 04. do 06. oktobra

26.09.2019. | 18:53

PROINTER ITSS po drugi put organizuje, još bolji i zanimljiviji, PROKIDS dječiji festival povodom Međunarodne sedmice djeteta.

Tokom tri dana trajanja festivala biće predstavljen koncept ProGalaktičkog Univerziteta u kojem će se kroz igru i zabavu istaći važnost sporta, nauke i tehnologije, umjetnosti i zdrave ishrane u odrastanju svakog djeteta. Festival će se održati na platou ispred Muzeja savremene umjetnosti Republike Srpske u Banjoj Luci, od 4. do 6. oktobra 2019. godine sa trajanjem od 12 do 20 časova sva tri dana.

Tokom festivala sav program i aktivnosti su potpuno besplatni za sve posjetioce, a kroz festival će svi imati priliku da uživaju u zabavnom i edukativnom programu koji obuhvata muzičke i plesne nastupe regionalnih dječijih zvijezda, školu glume, edukativne radionice, vrteške, trampoline, mađioničare, akrobate… Po završetku ProGalaktičkog Univerziteta svako dijete će dobiti simboličnu diplomu o završenim zabavnim zadacima na planetama zabave, znanja, sporta, mašte i zdravlja.

Jesenje radosti su počele zajedno sa početkom škole te je kompanija PROINTER ITSS odlučila našoj djeci pokloniti zabavan i edukativan dječiji festival. To će biti još jedna realizovana korisna aktivnost kojom kompanija nastavlja svoju tradiciju društveno odgovornog poslovanja.

Učešće u PROKIDS dječijem festivalu ove godine, između ostalih, uzet će Mama Vox, Sergej Pajić, Danilo Milosavljević. PROINTER ITSS ne krije zadovoljstvo što drugi put organizuje PROKIDS dječiji festival i na taj način omogućava djeci da kroz trodnevne radionice usvoje nova znanja i vještine, a prije svega dobro se zabave.

 

(BL PORTAL)