Festival “Dječija zemlja” 11. i 12. maja u Banjaluci

03.05.2019. | 15:07

“Queen Estrada” 11. i 12. maja (subota i nedelja) u okviru manifestacije “Banjalučko proljeće” organizuje festival otvorene scene “Dječija zemlja” koji će se održati na igralištu Osnovne škole “Branko Radičević” u naselju  Starčevica.

Učesnici festivala su:  Minja Subota, Pinkove zvjezdice, Vokalni atelje MaMa Vox, Đurđevdanske zvjezdice, Haos animatori, Mala pjevačka akademija, hor Vrapčići, Dječiji edukativni centar Svjetlice, djeca banjalučkih vrtića i osnovnih škola, kao i mađioničari i klovnovi.

Program festivala „Dječija zemlja” je osmišljen tako da djeca interaktivno učestvuju u svim sadržajima festivala, od ulaska u prostor gdje se festival odvija, do osmijeha pred odlazak kući. Sve između ispunjeno je muzikom, takmičenjima, plesom, kreativnošću i druženjem.

Festival “Dječija zemlja” zamišljen je kao događaj koji će okupiti i zbližiti cijelu porodicu, usrećiti djecu, ali i njihove roditelje, stoga je ulaz na festival potpuno besplatan. Pored šarolikog programa, djecu očekuju i besplatni sokići, sladoledi, slatkiši, voće i brojna druga iznenađenja.

Program festivala za oba dana počinje u 12 časova.

(BL PORTAL)