Džoni Dep stoji iza svojih riječi: Ne vraćam se u Pirate ni za 300 miliona dolara

27.06.2022. | 21:19

Kompanija Dizni otpustila je Džonija Depa nakon što je njegova bivša supruga Amber Herd iznijela tvrdnje da ju je zlostavljao u braku.

Holivudski glumac Džoni Dep, nedavno je pobijedio bivšu ženu Amber Herd na sudu, povodom tvrdnji da je bila zlostavljana i silovana u braku.

Porota i cjelokupna javnost koja je pratila suđenje stala je na Džonijevu stranu, a sada to navodno čini i Dizni studio… koji ga je prije nekoliko godina otpustio iz franšize “Pirati sa Kariba”.

Filmski studio je riješio da uruči otkaz glavnom glumcu, nakon čega je Dep izjavio da je razočaran i povrijeđen, kao i da se “ne bi vratio u Pirate ni za 300 miliona dolara i milion alpaka”.

Ovu izjavu je ponovio i na nedavnom suđenju, u znak protesta što mu čelnici studija, s kojima je sarađivao godinama i pomagao na scenarijima za filmove koji su zaradili milijarde dolara, nisu vjerovali kada je tvrdio da Amber laže, prenosi Mondo.

Sada kada je na sudu i dokazano da je nevin, studio planira da ga vrati u “Pirate”.

Zbog izjave “ni za 300 miliona dolara”, Dizni je navodno riješio da mu ponudi 301 milion dolara za dva nastavka i seriju na kanalu Dizni plus.

Neimenovani izvor iz studija koji je otkrio navodne planove Diznija američkim medijima, dodaje i da se čelnici studija nadaju da će se glumac predomisliti kada čuje ovu cifru, ali i oprostiti i nastaviti saradnju.

Pogledajte trenutak kada Džoni potvrđuje “ni za 300 miliona dolara i milion alpaka”: