Dvorana ispunjena do posljednjeg mjesta: Koncert Dušana Sekulića – tražila se karta više

26.09.2022. | 09:55

Na koncertu svjetskog virtuoza na harmonici Dušana Sekulića i prijatelja, upriličenom povodom Dana grada Bijeljina, dvorana Centra za kulturu bila je ispunjena do posljednjeg mjesta, a zbog ogromnog interesovanja građana tražila se i karta više, saopšteno je iz Skupštine grada.

Sekulić i prateći bend sa gostima iznenađenja priredili su sinoć spektakl u kojem je publika i aktivno učestvovala prateći aplauzom obrade svjetskih hitova i poznatih autora klasične, ali i narodne muzike.

– Ovaj poklon koncert koji su organizovali Skupština grada i Gradska uprava za Dan grada, opravdao je naša očekivanja i svaki minut koji su građani izdvojili da bi prisustvovali ovoj večeri. Zadovoljstvo je veće, jer su nastupili umjetnici iz Bijeljine koji su poznatiji u svijetu nego u svom gradu i ovo je pokušaj njihovog spajanja i svojevrsnog predstavljanja Bijeljini sopstvenih vrijednosti – rekao je predsjednik Skupštine grada Aleksandar Đurđević.

Đurđević je najavio slične aktivnosti i u narednom periodu kako bi bili promovisani kulturni stvaraoci iz Bijeljine i uspostavljena aktivna kulturna scena.

Dušan Sekulić je u najavi koncerta izrazio zadovoljstvo što će nakon duže pauze ponovo nastupati sa bendom u Bijeljini.

Karte za koncert su bile besplatne.

 

Oznake: Dušan Sekulić