Dvadeseto jubilarno otvaranje “Egzita”: Nastupi najvećih evropskih bendova

07.07.2021. | 09:56

Jubilarni 20. “Egzit” počinje sutra i trajaće do nedjelje, 11. jula na novosadskoj Petrovaradinskoj tvrđavi, a posjetioce očekuju nastupi jednog od najvećih evropskih hevi-metal bendova “Sabatona”, kao i legendernog slovenačkog “Lajbaha”, te Dejvida Gete i Robina Šulca.

Prvog festivalskog dana, između ostalih, nastupaju Roni Sajz i El Ti DŽej Bjukem, di-džej Snejk, “Buč Kesidi”, “Hladno pivo”, Senidah, Nina Kravic, Amelija Lens, Marko Luis, “Helem nejse”.

Drugi dan, petak, 9. jul, rezervisan je za “Sabaton”, Tajgu, “Van Gog”, Masea Pleksa, Pola Kalkbrenera, Amiru Medunjanin, “Ateist rep”, “Gobline”…

Posjetioci će u subotu, 10. jula, imati priliku da slušaju i gledaju Asafa Avidana, Robina Šulca, Pola van Dajka, “Obojeni program”, Satorija, “Sanšajn”, Borisa Brejhu i druge izvođače.

Jubilarni “Egzit” će u nedjelju, 11. jula, zatvoriti Dejvid Geta, “Lajbah”, “Rundek i ekipa”, Solomun, Marko Nastić, “Lav hantersi”, Masimo, Ajs Nigrutin i Timbe, Ida i “Lolobriđida”.

“Kapacitet kampa, limitiran na samo 750 ljudi, popunjen je i više nije moguće kupiti ulaznicu”, navedeno je u saopštenju.

Fondacija “Egzit” će imati više ekoloških kampanja i akcija, poput “Recikliraj i osvoji”, gdje će posjetioci dobijati poklone za prikupljenih 15 plastičnih čaša, flašica, limenki i za tu priliku će na tvrđavi biti postavljene dvije reciklažne stanice.

Oznake: Egzit, Kultura, Muzika, Srbija