Dolaze neki novi likovi: Dragana Mićalović napušta “Igru sudbine”, ali ona nije jedina

Jedan od omiljenih likova u seriji “Igra sudbine” definitivno je Una Hristić koju igra popularna glumica Dragana Mićalović.

Nažalost, u nastavku ove sage o porodicama Ožegović i Kanački ona neće biti.

“Ja ne nastavljam snimanje serije, otkriva Dragana ali ne želi da detaljiše šta će se dogoditi sa njenim likom i kako će nestati iz priče”, izjavila je glumica za “Blic”.

Međutim, Dragana nije jedina koja napušta ovu popularnu seriju, još četiri glumca će se rastati od dobro uigrane ekipe.

“U seriji se više neće pojavljivati Dijana Erski koju tumači Iva Štrljić, kao ni Nora koju je igrala Ivana Dudić. Osim njih, Filipa Dodića poznatijeg kao Dodu, najboljeg druga Ade Kanački, više publika neće gledati, kao i Višnju, odnosno Jelenu Đukić”, rekao je za subotnje izdanje “Blica” dobro obavješten izvor.

No, kako svaka sapunica nalaže, zaplet mora da postoji, pa će tako biti dosta novih likova, koji će seriju učiniti zanimljivom.

“Dolazi oko petnaestak novih likova. Biće tu dosta intrigantnih likova koji će pomrsiti konce već postojećim akterima. Među onima koji će snimati u narednih nekoliko meseci seriju biće Slobodan Sloba Stefanović, Jelena Jovičić, kao i Milan Pajić. Njih je domaća publika imala prilike da gleda u mnogim telenovelama. Milana u “Sinđelićima” i “Tri muškarca i tetke”, kao i Slobu Stefanovića, dok su Jelenu zavoleli “Beloj lađi”, “Vojnoj akademiji” i telenoveli “Tajne vinove loze”, otkriva izvor.

Scenarista Žarko Jovanović otkrio je jedno u nizu od velikih imena koje će se priključiti ekipi. Naime, u pitanju je Mira Banjac.

“U trećoj sezoni “Igre sudbine”, uz dvadesetak novih glumaca, ekipi serije pridružiće se i najveće ime jugoslovenske i srpske kinematografije – legendarna i veličanstvena Mira Banjac”, napisao je Žarko.

Ostavite komentar: