Dok čekamo novu epizodu popularne serije, HBO nudi svih 10 sezona “Prijatelja”

U susret novoj, dugoočekivanoj epizodi serije “Prijatelji”, po imenu “The One Where They Got Back Together”, striming platforma HBO MAX i HBO GO, nudi gledanje svih epizoda, tačnije, svih deset sezona ovog megapopularnog sitkoma.

Sve epizode serije biće dostupne na striming platformi HBO MAX, u Srbiji i regionu na striming platformi HBO GO, i to od 15. aprila ove godine.

Specijalna epizoda u kojoj ćemo ponovno gledati poznatu šestorku “Prijatelja” trebala je da se snimi prošle godine, ali je to snimanje bilo odloženo zbog pandemije korona virusa.

Dejvid Šimer, poznatiji u seriji kao Ros Geler, gostovao je u emisiji “Graham Norton Show” gdje je otkrio datum novog snimanja. Naime, već nakon tog intervjua prošlog vikenda je otputovao u Los Anđeles kako bi se sastao sa svojim starim prijateljima.

Snimanje “Prijatelja” završeno je 2004. godine, a svoju je premijeru na NBC kanalu je serija imala 1994. godine, i s vremenom je postala jedna od najuspješnijih i najpopularnijih serija u istoriji televizije.

Navodno će svako od glumaca za iduću posebnu epizodu zaraditi oko 17 miliona dolara. Riječ je o epizodi u kojoj će se prikazati ponovno okupljanje prijatelja nakon mnogih razdvojenih godina, rekao je Šimer.

Ostavite komentar: