Dodjela Oskara u Los Anđelesu: Producenti pripremili novine

Američka Akademija filmskih nauka i umjetnosti objavila je spisak poznatih ličnosti koji će biti prezenteri ovogodišnje, 93. ceremonije dodjele Oskara koja će se održati 25. aprila u Los Anđelesu.

Među njima su imena poznatih glumaca poput Breda Pita (Brad Pitt), Hali Beri (Halle Berry) i Harison Ford (Harrison). Na spisku su i Riz Viterspun (Reese Witherspoon), Rene Zelveger (Renee Zellweger), Hoakin Feniks (Joaquin Phoenix) te Lora Dern (Laura), a kompletna lista prezentera biće objavljena narednih dana.

Kako prenosi magazin “People”, ovogodišnja dodjela nagrada izgledat će znatno drugačija od prethodnih ceremonija, a producenti planiraju da ceremonija više liči na film, nego na televizijsku emisiju.

Producenti su u martu svim nominovanim uputili pismo u kojem se traži njihovo fizičko prisustvo na ceremoniji.

”Trudićemo se da pružimo prijatno i sigurno veče za sve koji će biti fizički prisutni, kao i za milione ljubitelja filma širom svijeta”, navodi se u saopštenju akademije.

Za one koji ne mogu prisustvovati ceremonija, Akademija filmskih nauka i umjetnosti će u njihovo ime primiti nagradu.

Ceremonija dodjele Oskara održat će se 25. aprila u dvorani Dolbi u Los Anđelesu, dva mjeseca kasnije nego što je prethodno planirano. Događaj će se održati uz poštivanje socijalne distance, propisanih epidemiološko-zaštitnih mjera i preporuka.

Ostavite komentar: